fredag 14 juni 2013

Glädje

Det är mycket nu. Mycket på jobbet och många saker som händer privat också. Sommaren tickar på och i år trappar vi upp mot semestern. Idag är vi lediga för att ta oss till studentfirande. Imorgon goda vänner. Söndag hem igen och då spendera tiden med någon som börjar kännas speciell. 

Mini, mitt lilla kärlekstroll, har börjat komma ur en period av mycket "trots" och gnäll. Nu ännu lite större. Jag förundras över hans förmågor. Igår var det avslutning på avdelningen och det stod klart för honom att en hel del av hans kompisar byter avdelning till hösten och Mini hade varit ledsen. Vid hämtning var det vad pedagogen kunde berätta. Att han varit ledsen och inte mer än det. Resten kunde Mini berätta själv! Tänk att vara strax under tre år och själv berätta att du är besviken för att inte du också får följa med upp i storbarnsgruppen. 

Älskade unge. Vi kompenserade med mängder med gos och bus och efter att ha fått veta att han också kommer att få flytta upp, bara inte nu, var traumat inte lika stort längre. 

Så vi har en period av relativ harmoni just nu. Där sommarregnet smattrar mot rutan. 

1 kommentar:

  1. Spännande =) Vi tycker om speciella personer =)

    Härlig bild på Mini!

    SvaraRadera