torsdag 29 januari 2015

Cool

Några av mina FB-kontakter menar att Hägglund är den coolaste partiledaren för sina Twitterinlägg. 

1. Jag har läst dem och är inte jätteimponerad

2. Jag kan inte koppla bort hans "politiska" synsätt på min familjeform och hans "person". Vi snackar om någon som menar att det är synd om Mini. Att han har en sämre start i livet än kärnfamiljsbarn. (Jag menar nämligen att politiken och personen är rätt mkt samma sak)
Vad forskning visar skiter Hägglund fullständigt i. Barn till frivilligt ensamstående mammor mår LIKA bra, om inte bättre, än barn i kärnfamiljer. Sug på den. Kanske bättre att inte tillåta skilsmässor då Hägglund? (Nej, det vill jag inte)

Jag är ledsen, men Alliansen och i synnerhet KD är i mina ögon oinvigda konservativa hycklare. 

Vi kan ju ha en diskussion om betyg och deras sk "nytta" för tioåringar också. 

#%*€$ idioter

Ingen humor från mig på de punkterna. Alldeles för personligt och viktigt.

Bah…

3 kommentarer:

  1. Håller med dig helt och fullt. Hörde åsikter idag om att GH räknas som mindre konservativ än en del andra KD-företrädare vilket ju är skrämmande. Hur kan någon tycka att det vore aktuellt att gå tillbaka i tiden till ett mer konservativt samhälle och att vi ska bortse från forskning oavsett om det gäller barn till frivilligt ensamstående, betyg till 10-åringar, homosexualitet, abort...

    SvaraRadera
  2. Jag håller med dig i alla sakerna men framför allt är jag glad åt att du är tillbaka till bloggen igen! Hoppas Mini kryar på sig!

    SvaraRadera