lördag 18 juni 2011

90%

"Jag är bara med till 90%" sa den där mannen som knallat rakt in i min tillvaro. "Jag vet inte om jag kan ge mer än så, det känns bra nu, men jag vet inte om jag kan ge resten"

Jamen så himla bra. Då vet jag det. Ska jag nöja mig med det?
Varför ska saker vara så svåra?

Håller i mig för att inte ringa och be honom fara åt pipsvängen omedelbart.



morr

8 kommentarer:

  1. oh. jobbigt! 100 vll man ju ha. Fast det beror väl på vad de där 10% innebär..? Jag skulle nog ha frågat honom lite, och ifall de där 10% ändå är försumbara så släpp det. Alla är ju mänskliga och det är sjukt svårt att hitta kärlek.

    SvaraRadera
  2. Yevonde, ja. Jag har försökt att luska ut det. Det är det som gör att han kan säga att vi har en relation, eh... och så har vi helt olika behov av att umgås. Det gör att jag känner att det blir lite för mycket av en kompromiss för mig. Tack och hej liksom. Jag vill inte behöva lägga band på mig för att jag vill träffas och verkligen lära känna varandra.

    SvaraRadera
  3. Va!? Vadå 90%? Det var det konstigaste jag hört...förstår att du vill ringa och skälla :) Den där kommentaren hade han väl kunnat hålla inom sig. Jag kan förstå att man kanske är osäker och inte vet vart det är på väg, men man hoppas väl och tror att det ska gå bra och då ger man 100%!

    Hoppas han tar sitt förnuft till fånga och tar tillbaka den där dumma kommentaren.

    SvaraRadera
  4. Intressant att han har kunnat bedöma sitt engagemang till en viss procent... Man kan ju undra vad de där 10 procenten står för? Jag förstår att du vill be honom fara - känns som en helt normal reaktion. Har han egna barn? Om inte så kanske de där 10 procenten handlar om rädsla som kommer att försvinna med tiden. Känn efter vad du tycker och gå på din magkänsla. Känns det inte bra för dig får du väl förklara det för honom och beroende på hans respons be honom att dra eller stanna.

    Hoppas att han förstår vad han missar om han inte kan ge 100% - och gör han inte det så är du och Mini värd någon bättre.

    Håller på dig!

    Kram
    Pernilla W

    SvaraRadera
  5. Det där är vårt bästa försvar...
    "jag gillar dig skarpt, men kan inte comitta till 100%"

    Grattis, du har just vunnit äran att göra slut på skiten, så slipper han..

    /psykopatrick

    SvaraRadera
  6. Jag hade långa fina utläggningar i huvudet. Skrev ner stödord. Och så ringde han och allt jag kunde säga var: "Nä vet du vad, jag pallar inte det här."

    Häpp, så var jag tillgänglig på marknaden igen. Eller ja, slapp tänka på det problemet i alla fall.

    SvaraRadera
  7. Nej lägga band på sig är inte rätt. Då är det ju kanske lite mindre än 90%. Överhuvudtaget tycker jag att hängivenheten tilla tt det ska funka måste vara på topp, sen kommer man ju alltid ha andra grejer som skiljer åsikterna åt. Som hur man tar smör ur smörförpackningen. Locket uppe eller nere.. osv.

    SvaraRadera
  8. Ah, men suck. Vilket nöt! (förmår mig inte att skriva man). Strunt i honom, sådana kan vi vara utan.

    SvaraRadera