lördag 29 december 2012

Blödigt

Sedan Mini kom har jag blivit så blödig. Trodde att det skulle försvinna med tiden, men jag undrar om det inte har blivit värre.

Vi har haft en rätt vanlig dag idag. Handla på ICA Maxi och sen städa. Eller tja, jag skulle ha städat mer, men jag valde att leka med Mini istället. Först var det krascha bilar, sedan var det pussla följt av Duplo. Så vad gör det att hela lägenheten är full av barr. Damma inför festen gör jag bara det nödvändigaste. Badrummet får bli måndag morgon.

Det var så ljuvligt att spendera den där tiden med honom. Se hur smart han har blivit. Han kan t ex laga luckan som trillar av lastbilen själv. Duplot kan jag se hur han liksom tänker ut och nåde den som sätter fel bit på fel plats.

Sedan kvällsfikade vi tillsammans i soffan. Följt av bokläsning och nattismys fullt av pussar och kramar. Eftersom Mini alltid har somnat själv i egen säng så gäller det även när han sover i stor säng. Han kommer bara inte till ro när jag ligger där. Så efter någon timme säger Mini till mig. "GÅ mamma" och pekar ut genom dörren. Jag blev så full i skratt att jag pruttade honom på magen och pussåt upp ena armen och nappen för honom. Han kiknade av skratt och la sig till rätta när jag smög ut genom dörren.

Nu sover han som allra bäst och jag har läst bloggar och grinat av lycka i soffan. Jag är så ofantligt lyckligt lottad som får leva med Mini. Världens goaste smartaste charmigaste unge.

Och vet ni, det är okej att vara blödig. Så länge jag grinar av den här anledningen så klagar jag inte det minsta.

1 kommentar:

  1. Jag är också jätteblödig!! Jag har alltid varit blödig men det har blivit ännu värre efter att Klara kom till världen. Hittills har jag skyllt på hormoner men hon är snart 8 mån - hur länge kan man skylla på det egentligen?! ;)

    SvaraRadera