fredag 28 december 2012

Illa

Lilla bus har magsjuka. Det började dagen innan julafton och har hållit i sig hela veckan. Korkade mamman tolkade det först som resmage, men han har vaknat lite på nätterna och varit ledsen. Inatt var han JÄTTEledsen och klagade på ont i ryggen. Imorse hade vi bajsfest här.

Stackars liten. Jag fick ställa in alla planer för dagen (som var förberedelser inför nyårsfesten jag ska ha här hemma. 6 vuxna och lika många barn där Mini är näst äldst). Det vi har gjort är att gå till ICA och köpa magsnäll mat och mjölkfri välling. Den senare ville han inte ha. Däremot gick avslagen Coca Cola hem. Jösses. Tre millisekunder så hade han kopplat logon till det underbara han drack. Helt salig.
Han har inte smakat läsk tidigare. Den här var dock utan kolsyran kvar.

Jag har dock läst på och det är normalt att det håller i i en vecka, att det inte är så smittsamt i den här fasen och att man lätt blir tillfälligt laktosintolerant några dagar efter. Så jag räknar kallt med att kunna ha min fest och hoppas komma iväg på en social aktivitet på söndag.

Imorgon ska här shoppas mat och städas.

4 kommentarer:

 1. Åh! Nej men skrutt. Hoppas det ger sig fort! Min lillfis här är känslig för laktos ett bra tag efter magen slagit bakut. Hon drack för övrigt också sin första läsk ett tag innan jul. Ögonen har aldrig varit så stora..Gott!
  Hoppas ni får fira med vänner. Gott nytt år!

  SvaraRadera
 2. Stackars Mini! Hoppas på snabbt tillfrisknande nu då!

  SvaraRadera
 3. Aaaaw, stackaren. Min lilla Snuffsan har också varit magsjuk över julen. Tvättmaskinen hos mina föräldrar gick varm - mycket kräk blev det...:S

  SvaraRadera