måndag 18 juli 2011

Hjälp

Semesterfirar i stugan med familjen, som i år har lagt rutinen gemensam mat på Minis sovtider. Jättemysigt, om det inte vore för att han är i en utvecklingsfas och inte kan somna utan mig. Jag känner mig stressad varje tillfälle, vilket gör allt värre och sen kommer alla goda råden "gör si och så. För oss funkade det så här..."

Ska jag:
1. Börja laga min egen mat och äta själv?

2. Tvinga Mini att sitta med vid bordet övertrött

3. Åka hem

3 kommentarer:

  1. Får jag slänga in ett alt 4? Att äta efter de andra? Samma mat men efter att Mini somnat? Alla måste väll inte sätta sig samtidigt?

    Annars skulle jag laga egen mat och äta själv eller åka hem. Fast det är jag, som har lite svårt att göra saker bara "för att så gör man"..

    Hoppas du hittar en bra lösning!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Åh vad tråkigt. Men skit i dom tycker jag och lev enligt dina och Minis rutiner. Likt ovanstående kommentator tycker jag: söv honom när han är trött och gå och ta mat när han har somnat. Kanske familjen snart fattar att det kanske är dags att skjuta lite på mattiderna?

    SvaraRadera
  3. Jag håller med ovanstående.
    Söv Mini och ät när han somnat. Jag tror /hoppas) att familjen ganska snart börjar vänta in dig, så att ni kan äta tillsammans ialla fall. Är det svårt att vänta in, så kan de väl stödäta en frukt så att de orkar vara lite hungriga?

    SvaraRadera