onsdag 22 maj 2013

Godkänd

Igår var det utvecklingssamtal på förskolan. Mini är en rolig unge med väl utvecklat språk. Han har humor och säger många roliga saker. Men inte bara det. Han är också en överdängare på att klättra. Han klättrar högt och gör det metodiskt.

Mini har också många vänner. De är en klick med smågrabbar som hänger ihop, men Mini har integritet i gruppen. När de bråkar vill han inte vara med utan går helt sonika därifrån. Mini är bra på att sysselsätta sig själv och hittar gärna på egna lekar som de andra hänger med på. Han är ointresserad av pottan, äter maten, men har inte fattat galoppen med att äta när den faktiskt är framdukad.

För det mesta är Mini en solig och glad unge, men när saker går honom emot så blir han tvärarg. Fort. Så att det hörs. Exempel på det är när man ska gå ut och han håller på med något, eller de måste bryta för en samling eller mat. Och oj, vad jag känner igen det.

Idag var vi på 2,5-årskontrollen och Mini är nu 95 cm lång och 17,2 kg tung. Där konstaterades också att Mini har ett väldigt välutvecklat språk. Han följer sina kurvor väl. Han är alert och social och gillar traktorer.

Kort sagt. Han får en klar OK-stämpel i rumpan min unge.

Bästa ungen!

2 kommentarer:

 1. Det måste vara så häftigt att få höra om allt det Mini har för sig på egen hand, när du inte är där. En alldeles egen liten miniperson :-)

  Jag läser och läser men har varit lite dålig på att kommentera ett tag. Det ska bli bättring på det :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, men jag har också blivit sämre på att skriva!

   Radera