torsdag 11 oktober 2012

Conny & Mamman

Mini fick ett garage i tvåårspresent. Med garaget följde två bilar och till bilarna två figurer.

Mini har döpt dem till Conny (fråga mig inte var han fått det namnet från) och Mamman. När han leker med dem kan jag känna igen vår vardag emellanåt. Det är så gulligt. "Mammaaa", säger Conny och får skjuts av henne i hissen.

I början vägrade Mini befatta sig med Connys bil. Den lät nämligen och när han började reagera på det vet jag inte, men jag har fått montera ur batterierna. Sedan tog det två veckor att övertyga Mini om att bilen numera alltid är tyst.

"Mamma, den låter ingenting!", upplyser han mig numera lyckligt om titt som tätt.

I vilket fall så kan vi lätt konstatera att garaget var en mycket lyckad tvåårspresent. Och Conny och Mamman lever en harmonisk tillvaro.


5 kommentarer:

 1. Åh jag klurar på något sånt till B i födelsedagspresent. Han ska få två såna små bilar med gubbar i julklapp, de är en av hans favvogrejer på dagis. Vi får se. Min systers unge döpte en kanin till Håkan när hon var typ 2,5. Det var också väldigt otippat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, är det Little People-figurer med bilar? Jag söker med ljus och lykta efter dem. Eller nä kanske inte. Ibland är jag rädd att jag skämmer bort Mini alldeles förfärligt.

   Radera
  2. alltså jag vet inte ritigt om det är samma, men de är liknande. De kanske är en nyare modell. Jag tänker på de där helt runda små bilarna typ de här är mer biliga.

   finns lite olika varianter

   http://www.br-leksaker.se/M%c3%a4rken/Fisher-Price/FISHER-PRICE%20Wheelies%20fordon.aspx?id=885637&vid=115714A

   Radera
 2. Härligt med spontana små klurigheter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja och det kommer mer och mer sånt. Underbart!

   Radera