lördag 14 april 2012

Honey, I'm home!

Efter att ha tvärnitat och hamnat på akuten med kramper så kom vi äntligen iväg. Mini, mormor och jag. Först påsk med hela familjen. Mini i extas över alla släktingar. Det är så härligt att vara tillsammans, även om det kan vara slitigt också. God mat, sång och häng. Skönt.

Sen drog resten av familjen och vi stannade en extra natt hos kära syster. Skönt. För att på tisdagen flytta över till goda vännen med familj. I familjen ingår en förtjusande liten dam i form av en borderterrier. Mini och fröken S fann varandra omgående. Mammastolthet att ha en son som faktiskt beter sig helt rätt mot hundar. Han älskar dem, men ger sig inte på dem. Och fröken S hon ÄLSKADE Mini, så hon pussade honom när hon insåg att här fick man ju vara ifred. Deras relation utvecklades. Till frukost dag två hörde vi glada gurgel. Då stod Mini och erbjöd fröken S sina fötter, som hon glatt slickade så att det kittlade.

Senare under dagen lärde sig Mini att ta upp och kasta Ss boll. Och lilla sötnosen gav tillbaka den till honom så att han kunde kasta den igen.

Tredje dagen satt de brevid varandra på golvet när Mini la armarna om S och gav henne en kram.

Så fantastiskt kul att se!

Så efter mycket god mat, mys och häng så var det dags att ge sig vidare. Nu till syster nr 2. Vi hade två timmar att spendera från det att vi var framme tills syster skulle vara hemma och eftersom mina strumpor började tryta rejält åkte vi till A6 (shoppingcenter i Jönköping). Hungern drev oss in på Mac Donalds. Jag såg en barnstol och tog det bordet. När jag lyfte Mini ur vagnen visade det sig att det var bordet med utsikt, utsikt över E4 och Mini hamnade i extas. "BILAR BIIIIILAR" tjoade Mini glatt. Lyckan total. En ny tradition i vår familj, matintag på McD med utsikt över E4 när vi är i Jönköping.

Springa fritt på A6 var också rätt uppskattat, för att inte prata om att hänga med moster, morbror och kusin. Bus-morbror som alltid lyckats lura alla barn i familjen imponerades när Mini inte alls lät sig luras.

Idag har vi kört 30 mil tillbaka till Malmö och hur skönt det än var att faktiskt få komma bort och vara tillsammans med alla möjliga favoritmänniskor, så är det ändå något speciellt med att komma hem. Det tyckte även Mini som somnade ovaggad ikväll.

Bäst med påskveckan:
Att jag börjar känna mig helt återställd
Att Mini börjat prata så mycket
Att Mini är så duktig med hundar
Umgänget!

6 kommentarer:

  1. Åh vilken härlig semester ni har haft!! Snacka om att tanka välbehövlig energi! Och vad mysigt att Mini är så fin med djur, ungar och djur, det bästa i livet :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det har varit underbart och nu är det slut! Buhu.

      Radera
  2. Ååååååh! Tror jag är lite kär i din son :-) Förstår att där omåttligt stolt över honom! Och ljuvligt att du mår bättre. Våren är verkligen här med allt fint det innebär.

    SvaraRadera
  3. Plötsligt funkar det inte att svara på era kommentarer, men:

    Bebisfrön, det går så bra att vara kär i honom. Själv är jag det upp över öronen! Nu när du dessutom bor i Lund har du möjlighet att träffa honom.

    MammaTEA, Ja, det har varit underbart och nu är våren här!

    SvaraRadera
  4. Ja! Klart jag vill träffa honom! Och mamman med förstås :-)

    SvaraRadera