söndag 6 november 2011

Evighetsgöra

Jag vet inte om det syns, men det här är ett försök att fotografera dammet under min säng. För mindre än en vecka sedan var det dammfritt här.

Det känns som att vi nu 2011 borde kommit på något praktiskt sätt att hålla hemmen dammfria. Annat än ren manuell städning då! Håller ni inte med?

7 kommentarer:

 1. robotdammsugare ligger högt på min önskelista, tänk att alltid komma hem till ett nydammsugat hem! :)

  SvaraRadera
 2. Jamenvisst borde det väl vara förbjudet för dammråttor att slå bo hemmas hos småbarnsföräldrar!! Tycker iaf jag! Och jag vill också ha en sån där självgående robotdammsugare - vi kanske ska dela på en, Livrädd? Halva veckan hos mig, andra halvan hos dig. ;-)

  SvaraRadera
 3. Det låter som en fantastisk plan;)

  SvaraRadera
 4. Håller med! Borde inte behöva lägga tid på dammsugning hela tiden.

  SvaraRadera
 5. Åh skaffa chiuaua! Min kusin har två som kommer hit ibland, käkar upp eventuella smulor och tar med dammet ut från soffans mörker. :)

  SvaraRadera
 6. Erika (erohl, WF)7 november 2011 09:23

  Det som slår mig är att du verkligen har en REN jag upprepar REN yta under sängen. Imponerande, under sängen platsen är ju så perfekt för att gömma undan en massa junk :-) å då e det svår städat kan jag lova. "glömmer" ofta bort den biten av hemmet av någon anledning.

  SvaraRadera
 7. Erika, bilden är tagen framför junket. Fast jag har endast en junkbehållare, under den här sängen. I andra rummet är det fullt.

  Sen ser det renare ut på bilden än vad det är i verkligheten, men det pissiga är att det för mindre än en vecka sedan våttorkades här, ändå är det en matt dammig yta med små tussar precis under sängen.

  Men visst, jag kan erkänna att jag vuxit upp i ett pedantiskt hem. Min standard på städning är långt från mina föräldrars, ändå kallar mina vänner mig också för pedant.

  SvaraRadera