tisdag 8 november 2011

Flirta

Det här med män. Jag vet. Jag tjatar. förlåt i förväg

Nåväl. Det här med män. Nu när jag sover så mycket har jag börjat minnas mina drömmar. Det är högst ovanligt för mig. Inatt drömde jag att jag åkte taxi och att taxichauffören var chef på teatern jag åkte till och det slutade med att han bjöd mig på middag och allt var guld och gröna skogar. Mysig känsla att vakna med. Jag har ju varit hemma med en sjukling och inte träffat någon i princip, så att bli uppflirtad i drömmen var helt okej.

Har känt mig som ett ras här hemma. Håret fel, flammigt ansikte av den där behandlingen av den där blåssjukdomen som visade sig ha namnet Rosacea, glåmig, trött, rödögd. Bläääää... speglar har undvikits å det bestämdaste. Så att bli uppflirtad i drömmen ja, det var ju inte fel om man säger så. När verkligheten slog ner som en bomb efter frukost under påklädning var det mindre kul. Men ja, inte mycket att göra liksom. Clinique, Lancôme och lite vatten. Häpp häpp... presentabel.

Så gick vi till förskolan Mini och jag och döm om min förvåning: Jag blev flirtad med på vägen!

Nu känner jag mig inte riktigt lika mycket som ett ras längre. Tack för det raringen som smilade upp sig och sa hej. Söt, med glitter i ögonen och allt.

3 kommentarer:

 1. Åh, när du nämner glitter. Glitter, vad hände med honom? Finns han kvar i ditt/ert liv?

  SvaraRadera
 2. Det finns de som läser här som känner Glitter väl varför jag inte skriver om honom längre. Hans finns kvar, men inte alls på samma sätt. Han är dock alltid en viktig person i mitt liv bara genom sitt absoluta sätt att vara. Han var t ex den som stöttade mig absolut mest när jag var i Afrika.

  SvaraRadera
 3. Jag har oxå undrat över Glitter....

  F ö tycker jag inte alls att du tjatar. Jag blir glad när jag läser om dina funderingar och när du blir uppflirtad. Du är ju en fantastisk kvinna, klart de uppmärksammar dig!

  SvaraRadera