torsdag 9 augusti 2012

Friskis & Svettis

Jag har inte haft tid, möjlighet, eller fysik nog att träna sedan Mini anlände. Jag har en del förlossningsskador som sätter p för en del rörelser och det är så deprimerande att jag i princip inte gör någonting istället. Men jag har bestämt mig för att jag inte vill vara så begränsad, så jag tänker strunta i det och försöka träna i alla fall. Friskis & Svettis har Familjejympa för barn och föräldrar från 2 år och uppåt. I höst tänkte jag ta med Mini på det. Om tiderna passar oss förstås.

Så här års är ju dock Friskis ute. I Malmö är de nere vid Ribersborg, så den här ljuvliga sommarkvällen laddade jag en lite snopen unge på cykeln och drog ner till Riban, betalade 10 kr och så var vi igång. Och OJ så roligt vi hade. Vi var raketer, plockade frukt, gick som apor, var stjärnor och allt möjligt. Mini blev lite trött mot slutet och när barnen skulle jaga föräldrar la han sig ner på gräset. Fast å andra sidan så satte han sig och hoppade på min mage under avslappningen. Det var inte så avslappnande för mig kan jag berätta!

Vi firade det hela med en korv i kiosken. Solen sken och Mini hade fullt upp att äta, hålla koll på alla traktorer, hundar och andra barn. För att inte tala om inlinesåkarna. Människor med hjul på fötterna! Jag undrar hur hans tankar gick då.

Sedan cykeltur hem och ett bad för oss båda. Efter det var Mini så trött att han bröt ihop lite innan vällingen kom. Men bäst av allt var att han gick och la sig riktigt lycklig.

De dagar jag lyckas med det känner jag mig som en bra mamma.

3 kommentarer:

  1. Friskis familjegympa är kul! Tyvärr kom jag inte iväg så många gånger när barnen var små, men jag minns att vi hade kul de gångerna.

    SvaraRadera