tisdag 5 april 2011

Krydda upp en onsdag

Det finns en politiker som verkligen kittlar nerverna på mig. Göran Hägglund. Ordförande för Kristdemokraterna (KD). Mannen som satte stopp för lagförslaget att tillåta assisterad befruktning för ensamstående i Sverige. Brrrr...

Imorgon bitti sitter han och Gunilla Gerland, som startade Femmis, i TV4s morgonsoffa. Jag kommer garanterat att titta och starta onsdagen med en stor dos KD-irritation.

Kolla du också vetja!

4 kommentarer:

  1. Jag ska!! (men jag tyckte jag såg på forumet att GH inte kommer... undrar om han blev rädd och bangade? Istället blir det enl plan GG och någon mer, så det blir "mer info än debatt")

    Såg oxå på forumet att en av våra andra taleskvinnor kommer att dyka upp i fyrans nyheter i kvällsändingarna... Håll ögonen öppna!

    Ta hand om dig och liten :0)

    SvaraRadera
  2. Såg att ovannämnda (Jag vill jag kan...) skrivit SVT och inte TV4. Sitter och letar lite efter klippet, men antar att det tar tid innan det ligger ute. Om du hittar eller får tips - lägger du ut en länk?

    SvaraRadera
  3. Jag vill oxå se, missade att det skulle vara idag:-( Länka gärna om det kommer på nätet!! Synd om GH bangade, är så säker på att Gunilla hade spräckt hans resonemang rätt kvickt.

    SvaraRadera
  4. (jag har länkarna på min sida, det var ett par kloka femmisar som hittade och la ut!)

    SvaraRadera