fredag 8 april 2011

Vad i hela friden?

Jag ligger och tar igen mig i soffan med Mini efter en konstruktiv eftermiddag. Tar en bild på honom och får med min hals. Vad i hela friden är allt det där?! Det har jag aldrig sett förut.

Och när jag fotograferade magen såg jag en fläck jag aldrig sett förr. Den ska jag ta bort efter att ha rådfrågat vårdcentralen.

Jag håller på att förfalla helt.
Snyft

10 kommentarer:

  1. Jag ser inget konstigt....

    Tack för grattulationerna=)

    SvaraRadera
  2. Marre, du är snäll du. Själv ser jag en himla massa veck... Tantveck!

    Hoppas att du har haft en ljuvlig dag.

    SvaraRadera
  3. Vet du (även om jag är lite tveksam om du har det minsta rätt) - när jag var liten älskade jag min farmor högt och tyckte hon var så vacker. Älskar henne fortfarande, även om hon är död. Och det som gjorde henne vacker var alla hennes underbara rynkor. Det som är livet. Det som visar hur man levt sitt liv. Vackra, vackra rynkor.

    Mitt eget hår fick sina första gråa stänk under min graviditet och jag kommer alltid att älska varje grått hårstrå hädanefter för det kommer alltid att påminna mig om det jag tycker är vackrast i livet - mitt barn. Liksom den förändrade magen.

    Kramar till dig med den vackra magen och halsen!

    SvaraRadera
  4. Haha jag känner igen syndromet :) Jag brukar raskt bestämma mig för att det måste vara nåt fel på kameran och ta en ny bild där jag kanske sträcker mig i en annan vinkel eller tittar åt ett annat håll :)

    Men kanske dags att börja gilla läget, allt annat är faktiskt bara slöseri med energi man kan använda till mer konstruktivt pysslande.

    Kram på dig fina! :)

    SvaraRadera
  5. Kära ahns, det där är så lätt. När det gäller någon annan. Och ja, jag är kanske lite fåfäng, men jag VILL inte vara gammal än.

    Kära Märkvärdig, ja, jag känner igen mig. Det är precis så jag brukar göra. Det här är väl ett sätt att förstå att det är så här det är nu. Eller ska man testa någon kräm kanske? Hm...

    SvaraRadera
  6. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  7. ... Och vi som känner Mamma Vilja, vilken Abbes faster inte gör, vet att hon är outsägligt generös, kärleksfull och inte alls särskilt missunnsam.

    Abbes faster kanske ska ta en titt i spegeln innan hon kallar folk för gnällmuppar...

    SvaraRadera
  8. Åh tack Loba, jag valde att ta bort inlägget eftersom jag inte tyckte att det hör hemma här. Att välja att berätta att jag slutar länka, för att inte smyga gjorde att jag fick Abbepappans fanclub som ett hat-drev efter mig. Tröstar mig med att jag tror att Abbepappan själv förstår.

    SvaraRadera
  9. Ja, jag såg lite av det.
    Så löjligt, egentligen.

    Det är ok att ta bort min kommentar oxå, om du vill. Jag tycker f ö att du gjorde rätt i att inte smyga bort länkningen.

    SvaraRadera
  10. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera