fredag 9 november 2012

Antiklimax

"Du får en tid till röntgen, det är någon förändring här. Vi kan känna något."

Det är inte det man vill höra när man är hos läkaren, men det var vad jag fick höra. Gårdagen jagade jag remisser genom sjukvårdsystemet och imorse var jag på röntgen.

Men det är inget där. Ingenting. Hurra!
Jag har inte C. Jag behöver inte opereras.

Men... vad är det som händer i min kropp då?!

8 kommentarer:

 1. Alltså den där kroppen gör konstiga saker med en. Hoppas du får svar snart och att du får bort smärtan. För man blir ju liksom inte på tiptop humör av att ha ont. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej och framförallt blir man inte på topp när man inte får sova. Jag är så galet TRÖTT!

   Radera
 2. Så, antingen kommer du få min kommentar två gånger, eller så försvann den första. Det är sådant jag kan bli en smula tokig på!

  När jag började läsa så förberedde jag mig på att skriva att jag är så ledsen för vad de känt, och tror, men det ändrades när jag sedan såg att du redan varit på röntgen, och att det inte finns något där. Skönt!!

  Och samtidigt kan man undra, det som inte finns, hur kan det göra så ont? Jag hoppas så att de kan finna bot på det snart!

  SvaraRadera
 3. Ja det kan vara galet frustrerande. Innan min lillebror diagnostiserades med Chrons sjukdom (det tog flera år) så började han tro att han inbillade sig, var psykiskt sjuk... Tack och lov träffade han till slut en läkare som visste direkt vad det var. Lättnat! Och rätt behandling. Vilken skillnad. Men det tär på. Hoppas det löser sig snart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har också funderat på om jag är lite galen faktiskt.

   Radera
 4. Åh, vilken lättnad. Men ändå, du har ju ont. Hoppas, hoppas de hittar något lättbotat och ofarlig anledning snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaaa, ny remiss till nytt sjukhus. Jodelädi, hoppas det ger resultat

   Radera