tisdag 27 november 2012

Stor

I helgen hade vi mormor och morfar här. Mysigt om det inte vore för två saker:
 1. Jag fick 38 graders feber och sanslöst ont i halsen
 2. Jag fyllde 42 år, jag är så sanslöst GAMMAL (nåja, det är så det känns i alla fall)
Jag trivs i alla fall med mina föräldrar. De är så fina, även om de visst kan driva mig till vansinne emellanåt. I söndags var vi till nya köpcentret Emporia här i Malmö. Stort! Men åh, i källaren hittade vi en ny härlig leksaksbutik och Mini är ju bara så duktig när man går runt. Han vill gå själv, är helt fascinerad, men ställer tillbaka allt när mamma säger: "Åh, den var fin, men vi ska inte köpa en sån idag"

Mini har också charmat oss alla genom att sjunga. Han har sjungit länge, men i fredags så passade han på att sjunga hela Blinka lilla stjärna, rakt igenom, med rätt text och rätt melodi. SÅÅÅÅ gulligt! Sedan har han sjungit sig genom hela helgen och det är förvånande vad han kan. Melodi efter melodi kan han hela texten och rätt melodi till.

Det är inte klokt hur fort han håller på att växa upp till en stor pojke!

Så till nattens nyhet. Inatt har Mini sovit (eller ja han sover faktiskt fortfarande) i eget rum i en vanlig 90-säng. Själv. För första gången.

Det kändes jättekonstigt och samtidigt fantastiskt. Nu är den där bebistiden verkligen över. Det är dags att fälla ihop spjälsängen och lämna tillbaka den till syster.

Mini är nu en storsängsovare. 

3 kommentarer:

 1. Gulligt när de kan sjunga hela sånger rätt!

  SvaraRadera
 2. Grattis i efterskott och god bedring!

  SvaraRadera
 3. Grattis i efterskott! Fyller själv i november och nu för tiden är jag riktigt nöjd med det! Berätta hur det funkar i fortsättningen med sängen. Vi står inför byte här nämligen :)

  SvaraRadera