onsdag 7 november 2012

Vad var det jag sa

Idag fick jag äntligen träffa min läkare som hittade något i min mage. "Nej det är inte cancer för det gör inte ont". Fast har jag ont nog? Gör det "ont" på rätt sätt? Aaarrgh...

Men samtidigt. Det har gått 7 månader sedan min operation. 7 månader utan riktig sömn, med smärtor, med elände. Och idag har de upptäckt att det är något som inte är som det ska.

Det var ju det jag sa!

Fast ibland önskar jag faktiskt att jag inte hade rätt. Sjukskriven är jag också, för den sömnbrist jag har nu har gjort mig hudlös. Säger någon något snällt till mig så bryter jag ihop och gråter. Eller vänta, det stämmer inte. Så här är det. Säger någon något till mig så gråter jag.  2012, vi stryker det här året ur kalendern tycker jag.

12 kommentarer:

 1. Håller tummarna för att du snart ska få riktig hjälp av sjukvården och må bättre.

  SvaraRadera
 2. åh skräcken. Jag hoppas du får hjälp nu på riktig!

  SvaraRadera
 3. Kramar!

  www.mammatea.se

  SvaraRadera
 4. Det är ju ren skandal att det har tagit SÅ lång tid, och att du inte blivit tagen på allvar! Hoppas nu att det är något som kan åtgärdas en gång för alla så du kan börja leva igen. Stor kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det. Värst är det nog att ingen verkar förstå hur trött jag egentligen är. Hur mycket det här påverkar mitt liv.
   Min husläkare är fantastisk, min Vårdcentral den bästa jag haft, men resten av vården, själva systemet, har jag så otroligt dålig erfarenhet av. Enstaka individer är fantastiska, men själva apparaten fungerar inte.

   Jag är säker på att du är/kommer att vara en fantastisk ö i den här världen.

   Och ja, när man är sjuk så är det verkligen bara en väntan på att få fortsätta leva.

   Kram

   Radera
 5. Usch, vilket år du har haft, din stackare! Hoppas verkligen att du får snabb hjälp nu och kan få må lite bättre framöver.
  Stor kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ringde och jagade remiss till ultraljud i morse. Den är fast på vårdcentralen, om den bara kommer iväg idag, kan jag få tid på röntgen imorgon.

   Radera
 6. Stackare!! Hoppas nu att det går att åtgärda inom en snar framtid så att 2013 kan bli ett kanonår!!

  Kraaaaaaaaaaaaaaaam!!

  SvaraRadera