lördag 3 november 2012

Komplex

Jag håller på att uppdatera mig. Försöker i alla fall. Att handla nya kläder och byta stil är svårt, eftersom jag egentligen inte gillar att shoppa kläder. Håret håller jag på att spara ut och jag är lite chockad över att jag har lyckats. Jag har numera längre hår än jag haft sedan... 2005.

I dagarna provar jag ut nya glasögonbågar. Jesus amalia. Jag HATAR det. Inget får mig att känna mig så ful som att prova glasögonbågar. Det finns alltid typ bara ett par som faktiskt fungerar i mitt ansikte. Alla andra understryker de brister jag har. Huuu...

Nu verkar jag dock ha hittat de jag ska ha. Pris ske gud.

På tal om komplex. Imorgon ska Mini och jag till badhuset tillsammans med C. Jag ska alltså ha bikini på mig imorgon. För någon månad sedan föll rakhyveln bakom badkaret och jag har inte orkat plocka fram den. Så ni kan ju lista ut effekten av det. Jag har inte orkat bry mig och ärligt talat. Jag orkar inte nu heller. Dessutom har jag mörklila nagellack på halva mina tånaglar. Det var liksom ingen idé att ta bort det efter sommaren. Det var bättre att låta det skavas/växa bort.

Fast vem bryr sig. Imorgon ska Mini och jag till badhuset. Det är första gången för honom (om man bortser från babysimmet). Jag hoppas att han kommer att gilla det. Och vet ni, mina håriga armhålor och celluliter till trots, vet jag att Mini tycker att jag är finaste mamman som finns.

Ibland önskar jag att jag kunde känna så för mig själv också.

2 kommentarer:

  1. Hu, läser din blogg och inser att jag också ska till badhuset i morgon. Och hur ser jag ut egentligen? Det var inte igår som jag rakade ben och bikinilinje. Får se om jag orkar med det innan badhuset. För övrigt har jag skippat det där med bikini och kör nu bara baddräkt i badhuset.
    Klart att Mini tycker att du är den vackraste och bästa mamman. Och visst har han rätt?

    SvaraRadera
  2. Jag simmar en gång i veckan och orkar aldrig raka benen :)

    SvaraRadera