lördag 11 december 2010

Liten mage - stort problem

Mini har kommit underfund med hur skönt det är att sova. Två nätter i rad har han sovit mer än 10 timmar i sträck. Verkligen en välsignelse!

Problemet är bara att vara utan mat så länge ger honom ont i magen dagen efter, så min förmiddag har gått åt till att hjälpa Mini hantera en tjorvig mage. Jag får väcka och mata honom lite innan jag går och lägger mig tror jag.

Vad tror ni?

5 kommentarer:

  1. Testa! Det kan ju vara så att han äter alldeles för glupskt när han varit utan så länge...

    Kram
    Pernilla W

    SvaraRadera
  2. Jag gjorde det. Lyfte ur en tung bebiskropp ur sängen. Gav honom mat och la ner honom. Han snarkade sött, men så åkte händerna upp och nu är vi på handinlägget från häromdagen...

    SvaraRadera
  3. När de är så där små är det visst tänkt att man ska väcka dem för mat med några timmars mellanrum även om det tar emot..

    SvaraRadera
  4. Har du kollat med bvc? Har de något bra förslag i frågan...?

    /Pernilla W

    SvaraRadera
  5. BVC menar att han vaknar när han behöver äta. Men å andra sidan har de haft fel förr, när de sa att "ge honom mat tills han är nöjd". Problemet var bara att maten gav honom ont i magen och det tolkade han som att han var hungrig och så blev det en riktigt ond spiral av det. Nu har jag matat på honom med 4-5 timmars mellanrum och han har ändå haft ont i magen så jag är inte så säker på att det var lösningen. Tyvärr...

    SvaraRadera