torsdag 20 oktober 2011

Ibland

Emellanåt måste jag gå in och titta på Mini när han sover. Bara för att jag faktiskt inte riktigt kan fatta att han finns. Än. Och ännu bättre. Att han är min.

De stunderna gör allt det där gnälliga, jobbiga värt det.

Och nästa vecka ska mamma få egentid. Nu är barnflickan "inskolad". Bio eller middag ute. En simningstur? Vad tycker ni? Går det några bra filmer på bio?

6 kommentarer:

 1. Knas och kalas20 oktober 2011 21:20

  Jag minns att jag längtade väldigt efter såna där lyxa till det grejer för mig själv, massage, fotvård, dricka champagne..... Enjoy!

  SvaraRadera
 2. Bio och middag ute med en god vän, tycker jag. Eller, som knas och kalas föreslår, en lyxig massage.

  SvaraRadera
 3. Det ser ut att bli en dejt minsann!

  SvaraRadera
 4. Åh så där gör jag med. Hur trött jag än är kan jag i bland ligga på natten när han äntligen sover och bara titta på honom. Kärleken väller upp och jag blir våt i ögat. Han är så fantastisk och så efterlängtad. När kärleksattacken gör det omöjligt att somna om smyger jag upp till stora storebror också. Om han inte låst sin dörr smyger jag in och tittar. En tjock bok på engelska om AC/DC ligger på hans bröst och jag tar försiktigt bort glasögonen från hans ansikte. Han är också sån gåva. Först kom han nästan aldrig och sedan var han påväg att försvinna från mig. Jag är så himla himla glad att han är här hos mig och att jag får uppleva honom. Jag är en mycket mycket lyckligt lottad kvinna.

  SvaraRadera
 5. Åh Fia, jag blev våt i ögat bara av att läsa kommentaren. Jag älskar att ligga och lyssna på Minis andetag när han sover.

  Underbara älskade ungar!

  SvaraRadera