tisdag 9 november 2010

Prioriteringar

Om man har ett svårsövt barn och får väldigt lite tid för sig själv lär man sig snart att prioritera den tid man faktiskt får. Här är vad jag lärt mig:

1. Toalettbesök
2. Förbereda flaskor till barnet
3. Mat till mamman
4. Sömn

...

57. Städa

5 kommentarer:

  1. Det där är den bästa listan jag läst på länge!! Städning får bli en annan dag!

    Ha en toppen-tisdag!

    SvaraRadera
  2. Hahaha, helt rätt!!!

    SvaraRadera
  3. Kan bara hålla med!!!!! Eftersom min plutt inte ammar måste jag dessutom klämma in pumpning 30 min var tredje timme... puuh...

    /Jessica med theo 3 v

    SvaraRadera
  4. Helt rätt prioritering! Och jag tänkte skriva igår också att klart att du skall åka till föräldrarna om du tycker det är jobbigt. Jag flyttade hem i 2,5 månader. Minns att jag fick panik första gången jag skulle behöva fixa lunch till mig själv, och det var flera veckor efter Knasluvans ankomst... (och han sov och hade inte ont i magen...) Var inte rädd för att be om hjälp!

    SvaraRadera
  5. alltid skönt att vara fler! Men jag tänkte helt fräckt dela med mig av några tips på insomning och så kan du ju helt enkelt strunta i dem om de inte passar er.
    - underskatta inte att sova i sitter, jag har en BabyBjörn och båda mina knoddar har somnat in fint i den på lägsta läget, sedan gung med foten och de har sussat sött.
    - Babyskyddet till bilen. Mitt går att gunga lite när det står på golvet.
    - Under babygymmet liggandes på min säng för att jag inte vill att de ska bli så hårt för den lilla ryggen
    Funkar nog inte på alla barn, eller kansek inte ens på fler än mina, men om du har prövat allt utom detta så kan det ju vara värt en chansning.
    /Jenny

    SvaraRadera