fredag 11 februari 2011

Böl böl

Har ni sett Libero-reklamen? Den svartvita med nyfödda bebisar?
Herregud vad jag började spontangråta när jag såg den.

Sen gick tankarna till mina längtansföräldravänner.

5 kommentarer:

  1. hej mamma vilja och söta lilla o. jag bara undrar var nu köpt napp-förvaringen. går att hitta på nätet tror du?

    superfina bilder och inlägg! dagarna går så fort, fullt upp. min lille kille älskar banangröt och skulle helst vilja äta dygnet runt tror jag. det fina är att en sked räcker till hela lägenheten;)
    nappen med voylmkontroll var också fin. var hittat?

    trevlig helg nu!
    kramar anna lundkvist

    SvaraRadera
  2. åh jag tycker det ser så himla kallt ut för bebisarna. Och ensamt. Jag blir nästan arg att de lagt ut dem så. En timme gammal vill man nog ligga ingosad i en filt vid mamma eller pappas hjärta.

    Men de tankarna du har är där med, då skär det i hjärtat mitt igen.

    SvaraRadera
  3. Anna, vad kul att du gillar inläggen och bilderna. Ja, det där med att det räcker långt det upptäckte jag med morotsmoset. Det var orange små fläckar överallt i mitt kök!

    Nappförvaringen kommer från Cult Design. Bor man i Malmö så finns den inne på Kronprinsen. Annars kan man hitta dem här:
    http://www.cultdesign.se

    Volymnappen har jag köpt i en butik som heter Shock. De har en onlinebutik också vet jag (mina systerdöttrar handlar där). Den hittar du här:
    http://www.shock.se/system/search/search.asp?bid=25&container=0&gender=3&manuid=0

    SMBC, ja en del av dem ser liksom lite vilsna och ledsna ut. Det kanske var det jag kände, för jag verkligen bara brast ut i gråt från ingenstans!

    SvaraRadera
  4. Det var min första tanke också - att de ser så frusna, ensamma och vilsna ut. Man vill liksom bara vira in dem i en filt och samla upp dem i famnen. Men de där närbilderna på småsmåsmå skrynkliga händer och fötter knäckte mig totalt. M kom hem och fann mig bölandes som en... ja, som en hormonosaurus. Hur lång tid tror ni det tog innan jag kunde samla mig nog för att pipa "det var Liberoreklamen".
    Jösses.

    Andra gången tyckte jag den var rätt fin.

    SvaraRadera
  5. Åh fina Loba, jag förstod att den skulle krossa ditt hjärta när den t o m krossade mitt.

    SvaraRadera