tisdag 15 maj 2012

Bästa kompisar

Efter förskolan hade Mini häng med bästa A på temalekplatsen som är granne med förskolan. Oj, vad de hade kul tillsammans. Och Mini, han kan klättra i stege minsann. Det hade jag ingen aaning om!

Men jag måste säga att det glädjer mammahjärtat att se att Mini har byggt en relation med A. Enligt personalen på förskolan hänger de jämt ihop och hittar på saker. Polare helt enkelt!

10 kommentarer:

 1. Mysigt när de börjar få vänner själva.

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Tack för din blogg! Att bli ensamstående mamma och insemineras i Danmark är ett beslut som växt fram hos mig i flera år. Nu när jag äntligen tagit steget till att förverkliga detta så tar ju allting sån nedrans tid. Jag har anmält mitt intresse till Femmis men inte hört något från dem. Väntar ivrigt på mejlsvar så jag kan komma åt intranätet. På mama mia är det 3 månaders kötid till att ta de prover som krävs inför inseminationen. Vet du om det finns någon annan vänligt inställd gynekolog i Sthlm man kan boka tid hos så det hela går lite snabbare. Är ju sjukt sugen på att åka på insemination redan i sommar.
  Kram och ha en bra Kristihimmels, hälsn Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Vad kul att du tagit steget. Tyvärr har jag inga konkreta tips om gynekologer, men jag har lagt en förfrågan för din räkning i Femmis-forumet.

   Hoppas att det går med en rasande fart när väl proppen har gått ur och du fått göra dina tester.

   Kram och ha en bra helg du också!
   Mamma Vilja

   Radera
 3. Hej, tack vad gulligt av dig! Jag kände mig plötsligt så stressad då jag såg att storkkliniken inte gjorde några journalsamtal över sommaren. Jag hade ju gärna fixat både tester och journalsamtalet innan sommaren så att jag åtminstone kunde hinna göra något inseminationsförsök under semestern. Skriv gärna om du får något tips på gynekolog! Kram, en som inte vill vänta till i höst med allting...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen fara. Har du testat att ta konakt med andra kliniker än Stork? Du har Vitanova, Sellmer, Copenhagen Fertility Center etc etc.

   Radera
  2. www.citygyn.se

   Tips från Femmis! De brukar kunna skaka fram en tid på en vecka.

   Radera
 4. Åh, tack för tipsen!! Jätteschysst! Jag ska ringa Citygyn så snart deras telefontider öppnar igen! Storken är den jag har hört mest om och två av mina vänner har varit där. Det är väl därför det känns mest "tryggt". Men jag ska absolut kolla andra kliniker, företrädelsevis i Köpenhamn då det känns enklast med kommunikationerna. Vill ha en öppen donator och det är det ju inte alla kliniker som har heller.

  SvaraRadera
 5. @Anonym
  Fick du besked från femmis?
  Nå, alla barnmorskekliniker har tillgång till öppen donator medans läkarklinikerna bara har anonym. Sen är Stork jättebra men oxå lite dyrare än många andra... Själv åkte jag till Gaia, men de ligger inte i kphamn utan i Hobro - dvs från fredrikshamn och en timma inland.

  Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, älska Femmis som sträcker sig utanför organisationens gränser t o m.

   Tack kära JVJK!

   Radera