måndag 11 oktober 2010

Natten

Natten har gått förhållandevis bra! Jag är nöjd. Mini äter var tredje timma och det är drygt att gå upp, ut i köket och fixa mat till honom varje gång, men det är det också värt, för om jag skjuter på det får jag en vansinnig bebis på halsen. Mini är pigg vid midnatt. Stora blå ögon som plirar intresserat i halvskummet. Vid tre är han så trött att han sover sig genom matningen.

Bajsar gör han helst tidig morgonkvist. Därav smeknamnet Lilla Bus. Det och förmågan att pricka långt och träffsäkert när han pinkar utan blöja...

När Mini äter så pekar stortårna rakt upp. Som ett tummen upp fast med fötterna och när Mini har hicka så är han liksom lite extra söt.
Då skakar hicken först den lilla kroppen, sen boppar huvudet till. Ögonbrynen åker upp och gör fem förvånade rynkor som går över hela pannan just där den kröker bak över huvudet och under dem två stora stora blåbärsögon som tittar förvånat på mamma.

Och då smälter modershjärtat lite extra.

Nu gick hickan över och både Mini och jag är pigga (allt är relativt) och vakna. Lika bra att laga frukost till mamman och försöka få en tupplur senare idag.

Godmorgon måndag!

3 kommentarer:

  1. Han är ju för söt bus-Mini!! Vad skönt att höra dig så lugn och pigg idag :0)

    SvaraRadera
  2. Härligt att höra att det är bättre idag!

    SvaraRadera