söndag 22 januari 2012

Pust

Jag planerar allt jag ska göra när Mini somnat. Roddar runt där vid lunch- och kvällskvisten. Det och det och det... Tänker hur effektiv jag kommer att vara så snart barnet knoppat in.

Men det blir aldrig så, för så fort friden lagt sig lägger jag upp fötterna en stund. Så skönt!

Nej, dags att ta itu med köket och kanske en dusch. Vad gör du när du får chansen?

4 kommentarer:

  1. Fram med datorn och kollar nått avsnitt. Jag är serie-junkie. Eller gör en ansiktsmask. Allt annat lyckas jag med när B är vaken. Förutom att plocka iordning förstås. Börjar jag ställa in böckerna i hans bokhylla så blir det ju bara roligt att plocka ut dem igen :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är ju det jag planerar för. Att få vara effektiv, sen blir det pust pust och plocka undan. Här landar allt överallt. Hittade potatispressen i soffan t ex...

      Radera
  2. Kaffe och tidning!!! Varmt kaffe kan tilläggas. Allt praktiskt gör jag också när skrutten är vaken:-) han är en riktigt duktig liten hjälpreda, för det mesta;-)
    /Jessica

    SvaraRadera
  3. Åh.Jag skyndar mig att fixa i ordning småfixet och sätter på datorn eller tv:n efteråt. Lägger upp fötterna. Oftast så hinner jag med det mesta när han är vaken. Oftast inte hans rum dock här är samma som hos Yevonde.

    SvaraRadera