måndag 16 januari 2012

Tråkig?

Det händer inte så mycket i mitt liv. Eller snarare så här, det som händer är inget jag kan skriva om här riktigt. Irriterande va? Trots detta har jag c:a 150 träffar i räknaren om dagen. Det tycker jag är en bra siffra, men jag får så sällan kommentarer!

Så kära söta ni. En sån här grå måndagsmorgon. Vad vill ni läsa om i bloggen? Frågor? Funderingar? Eller bara en liten presentation kanske?

8 kommentarer:

  1. Jag är en ganska grå och tråkig person som (oftast) gillar vardagen, både min egen och andras. Det är liksom livet i sig.
    Jag gillar blandningen i dina inlägg. Allt från den söta efterlysningen av pusselbiten till minis klättrande i fåtöljen. Korta inlägg och långa inlägg.
    Får jag önska?
    Fler inlägg om Afrika!

    Och kommentarer, jag är usel, mestadels så nickar jag lite medhållande eller bara ler för mig själv och det syns ju inte. Sorry!

    SvaraRadera
  2. Lise-Lott, din önskan är min lag. ;) Fler inlägg om Afrika kommer!

    SvaraRadera
  3. Jag tycker du skriver bra och lagom personligt om hur du roddar din och Minis vardag. Jag läser varje dag eftersom jag förhoppningsvis får en egen mini-me i slutet av sommaren och knappt kan bärga mig... /Petra

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh åh, Petra. Jag håller tummarna hårt hårt för dig. Hoppas att du får din alldeles egna Mini!

      Radera
  4. Hej,
    Jag brukar också vara inne och läsa dina härliga blogg inlägg. Det är så roligt att följa din och minis vardag eftersom ni ligger ett par månader innan oss. Min "mini" börjar dagis om två veckor och det är dags för vardagspusslet att starta. Så gärna mer om er vardag och hur man trixar med jobb och vab och barnvakter:-)
    Kram Jessica m Theo

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jessica, vardagspussel kommer! Spännande att börja förskolan. Hoppas Theo kommer trivas lika bra som Mini gör på sin.

      Kram

      Radera
  5. Gillar dina inlägg och tycker inte alls att de är tråkiga. Fler inlägg om er vardag.

    Sv:
    Tack! Ja, spontant. Gjorde ett aktivt val att säga nej till preventivmedel men vågade inte hoppas på att det skulle bli syskon i huvudtaget och inte så här snabbt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vardag blir det. Sååå glad för din graviditet. Underbart!

      Radera