måndag 20 september 2010

3

I tre timmar har jag nu stått och dansgungat mig genom värkar, som blir kraftigare och tätare. Känner mig dock lite snuvad på konfekten. Värkarna skulle bara vara 1 minut långa, men mina är sisådär 1,5.

Jag är för tillfället kär i min TENS och min andningsteknik. Om du är gravid är det ditt absoluta måste. Avslappning är A och O. Trodde dock att min "plats" var stranden på Öland. Det har visat sig vara fel. Jag har dansat tryckare till 80-talsballader sen kl 1 i natt. Jag tänker mig att jag har en discokula över huvudet och fokuserar på den. Det funkar så fantastiskt bra!

Nu är det ungefär 5-6 minuter mellan början på varje värk. Man ska ringa KK när man har 3-5 minuter mellan värkarna och det har varit så i en timma ungefär. Jag tänker försöka stanna här under min discokula så länge som möjligt. Att komma in och vara öppen typ 2 cm efter allt det här arbetet skulle kännas som ett nederlag.

Nu har jag fått avbryta mitt mobilbloggande 3 ggr för värkar. Mitt inre dansgolv väntar...

3 kommentarer:

  1. Lycka till lycka till lycka till!! 80-tals ballader är det bästa som finns :0) Blir en dansbäbis!!

    SvaraRadera
  2. Men åh.. jag undrar om Mini kommit nu! Shit vad avis jag är på dig som får träffa ditt barn idag. Jag undrar så vad det blev, vem det blev.. Spännande!

    SvaraRadera