måndag 24 januari 2011

Genvägar?



Varje dag stoppar jag Mini i vagnen och går ut. Idag var inget undantag, trots ett antal turer upp och ner i tvättstugan och att Minis förkylning nu börjar bita ett eländigt tag i mamman också.

Fast ibland undrar jag. För det mesta räcker det att sätta på ungen overallen och lägga honom i vagnen i hallen för att han ska däcka. Behöver man verkligen gå ut då?

4 kommentarer:

  1. Näe, inte om mamman är förkyld och eländig.

    SvaraRadera
  2. Ha ha känner så väl igen mig :-) Sådär var vår lilla oxå förut. (dock ej nu 4 1/2 mån gammal)Ibland fejkade jag utgång och när hon slöt de blå öppnade jag fönstret i sovrummet och la in henne där i full mundering. PERFEKT plan för egentid med varmt kaffe !!! Tycker absolut att man får fuska :-) Nuförtiden måste vi faktiskt gå ut först men då och då när vi anser att hon behöver sova längre än 40 min så öppnar vi fortfarande fönstret när vi kommer in igen och då fortsätter hon att sova så gott!!!

    SvaraRadera
  3. Om han somnar så lätt och du har balkong - då kan du bara köra ut vagnen på balkongen! Han får sova utomhus i frisk luft och du får tid att gå runt i lägenheten och pyssla. Win-win! Så gjorde jag, min balkongtös har sovit många timmar på balkongen. Inte orkade jag vara ute och gå när hon sov (=göra slut på mina krafter när hon bygger upp sina), så fort hon somnade skumpade jag vagnen uppför trapporna och ut på balkongen.

    SvaraRadera
  4. :)
    Jag har ställt ut honom på balkongen någon enstaka gång. Ska nog utnyttja det oftare!

    SvaraRadera